Godmorgon solstrålar!

 
    
Hej! Har varit hemma ett tag men har ätit och sådär så har inte bloggat..
Jag har blivit förkyld och det är inte kul, inte alls! Så idag blir det bara en slappdag! Tror jag ska sova nu, har gett upp att leka pigg för mig själv.
 

Godmorgon

Sitter med ansiktsmask nu och ska snart dra iväg till mammas jobb!
Planerna idag är att träffa annas pojkvän och Anna och vi ska vara båtvaktar på en båtklubb! så inte mycket bloggning idag häller!
hahahaha slängde ihop något!

Hat till facebook-chatten


TRESemmé


TRESemmé split end repair
Jag såg reklamen och tänke, "Ja ellehur att det slitna håret bara blir bra". Så var jag oh pappa och handla mat så stog dom där så fint, så jag ba; måste provas! Och det funka och håret blir hur lent som helst redan efter schampoot! Så gå och köp tycker jag!


Molnebo del 1

Vaknade 6.44 av någon jädra anledning, tåget gick kvart i två.. Och så var jag sådär klarvaken!
Men jag åt frukost och fixade mig. Jag gick till tunnelbanan som en jädra scout! Stor bag, en sovsäck och min handväska.. Folk kolla på mig som om jag vore en idiot...Hahaha satt själv i en fyra hela vägen för mina väskor tog upp allt, haha! Kom till T-centralen och väntade på Anna.. Alla kollade ju ännu mer där! Som tur var var det ingen snygg kille jag såg eller något! Vi gick runt och letade ballerinaskor från  H&M  fanns dom jag ville ha? NEJ. Vi gick till typ 7 olika H&M.. Men jag strunta i dom för jag visste att det skulle sluta med att jag tog första bästa och ångra mig senare! Sen tog vi varsin hamburgare på donken för jag vi var utsvultna. Sen tog det jättelång tid att hitta vilket spår och sånt där fanns så jag blev jätte irriterad!

När vi var på tåget måste jag nog varit världens jobbigaste människa, blir jättelätt rastlös. När vi kom fram till Sala så hoppade vi på varandra och kramades! Sen åkte vi till hennes landställe Och inte efter så länge så gick vi 3 km till en sjö, Oh jesus! Att vi orkade... Vi var iallafall där i en halvtimme och badade.. Sen gick vi tillbaka!

I väntan på tåget

Snacks!

Det är ju inte roligt att sitta på tåg!

Dold talang!Alltid jag och förstöra bilder

Hemma!

Orkar inte blogga gör det imorgon

-


Jag har möblerat om här. Men ska verkligen inte ha så. Ska köpa lite inredningsprylar så jag fixar till detta fula rum!
Jag möblera om innan jag åkte och man får typ klaostrofobi...

-


Jag har möblerat om här. Men ska verkligen inte ha så. Ska köpa lite inredningsprylar så jag fixar till detta fula rum!
Jag möblera om innan jag åkte och man får typ klaostrofobi...

-



 Singel/Förhållande
One Night Stan/Långvarigt
Hund/Katt
Cola/Fanta
Godis/Chips
Facebook/Twitter
Sporify/Youtube
kött/fisk 
högklackat/lågklackat
tv/dator
blogga/facebook
jeans/mjukisbyxor
linne/t-shirt 


 

-




Dricker bara klövermjölk
Gillar nya blogg esse
Min sämsta period var hösten 2010
Jag saknar att ha en pojkvän
Jag kan verkligen inte viska

Glad midsommar!

 DIY Midsummer Flower Crown – Honestly WTFResultat av Googles bildsökning efter http://blog.motesplatsen.se/wp-content/uploads/2010/06/midsommar.jpg♥ -


-



Den värsta är nog fötter så himla fula och äckliga! Jätte vidrigt när folk typ går barfota. Jag klarar inte av att kolla på nåns fot som om det vore nice. Dom bara är där med sina tår. Jag kan verkligen inte gå eller sova barfota. Det går inte jag får panik. Det känns så äckligt.

Spindlar är jag så himla rädd för! En gång var så jädra illa. Jag städade och var ensam hemma. Flyttar på en byrå tror ni inte en spindel kommer gåendes. Jag skrek till, och sen börja mina tårar flöda ut, sätter på mig gummistövlar(haha)! Så jag ringer mamma och gråter. Och hon sa att jag skulle hämta en tidning och en sopskyffel. Kan ni tänka er mig, stå i mitt rum gråtandes, med ett par gummistövlar en tidning i ena handen en skyffel i den andra. Ser ut som en jädra idiot, och döda spindel jäveln! Sen dammsög jag upp äckelspindeln och lät dammsugaren stå på ett bra tag så den verkligen inte gick upp i röret. Inte för jag tror att dom attackerar. Som alla säger. Den kommer inte äta upp dig.  Man ba:

-


Jag ha en katt som heter Kitty, vilken fantasi min familj har!
När jag va liten hette hon Amber, som gladiatoren. Vi bytte för att hon reagerade inte + att hon passade inte att heta det. Hon rev och bet mig jättemycket när jag var liten, hahaha. Och nu håller jag på att retas med henne hela tiden typ om hon går så drar jag tillbaka henne flera gånger osv.
Hennes favoritplats ä på en kdde på balkongen.
 
 

Bye bitches!


ÅH gud vad skööönt! Jag ha inte träffat Angelica på en vecka, det är det längsta jag vart ifrån henne sen i förra höstas! Men idag åker jag och Anna upp, ner jag vet inte. Vi åker iallafall till hennes land! Ska bli hur roligt som helst. Fira midsommar med dom och vi ska bara ha så jävla oligt. Vi ska bada i hennes badtunna, sola, sova under bar himmel och bara hänga! Så jäkla grymt!

Men hey! Var inte ledsna att det här är det sista inlägget ni kommer se på 5 dagar. Jag har gjort alla "dagens!" tidsinställda och jag kommer ha tillgång till data. Men jag kommer ju inte sitta där hela tiden. Men jag bloggar lite då och då när jag känner för det!



Goodnight!

Sleep tight!

Clean my room

985231138116003_o4ydnhuy_c_large

Puss & Kram!


Planer för idag!

Åh fyfan nu är jag trött på livet, irriterad och trött... Detta är mina planer!
💜 Fixa mig
💜 Gå till bussen
💜 Lämna skolböcker i skolan
💜 Ute ett tag
💜 Hem 
💜 Packa
💜 Sova så tidigt som möjligt

368268147_-1717090267_1_large

Ison & Fille ♥

Den här dagen har varit den bästa på länge, länge. Somnade runt halv 7 på morgonen idag/igår. Och Anna kom hem till mig runt 12 - 13 så jag fick gå upp hur mycket jag än ville ligga kvar, man kan ju inte vara dryg!
Sen började vi fixa och tagga till. Sen åkte vi till T-centralen och mötte Alee och Diana sen tog vi spårvagnen till Gröna Lund, Sen börja vi åka massa grejer. Vi åkte pop expressen, så stog vi upp. Dom sa till oss, men vi lyssnade väl inte på det.. Tror du inte dom stannar hela jävla grejen och säger i högtalarna "Ursäkta allihopa men det är 2 tjejer som inte kan bete sig". Oh my god, jag kokade! För att vi stog upp behövde dom stanna allt och inte nog med det, utmärka oss också! Halv 8 kom vi till Lilla scenen och det var typ inga där, trodde man skulle få slåss sig fram.. Sen när det börja, Skrek hoppa dansa jag vet inte vad som hände hahaha!
ANGELICA SKULLE GJORT EN VIDEO MED ALLA VIDEOS JAG HAR FILMAT. MEN TROR DU MIN KAMERA OCH DATA LÄT MIG GÖRA DET!?! NEJ

 

Bloggar senare!


VEM FICK TA BILD MED STOR!?!  Vavavava!?

-

Skulle kunna skriva en hel bibel om the one and only Elinor Åkersten. Men det pallar jag inte.
Elli min lilla blonda, hypade murena.
Elli är en utav mina närmaste (bästa)vänner, så jag vet rätt mycket om henne men ska inte avslöja nått här på hennes blogg. Hon är nästan alltid glad t.o.m när hon är sur så skrattar hon. Hon har den bästa och sämsta humorn som jag har och det är det som gör henne till en sån underbar person. Hon har världens finaste personlighet. Hon finns där alltid för en i alla situationer om jag tex vill ha kul så ringer jag Elli. Neeej inte på det sättet! Utan då menar jag att vi kan bara genom att berätta skeva tankar börja as garva 


Tagga till nu vafan!


Färdigfixade!


Öh?

Dom har gjort om hela bogg esse, fick och panik fattade inte någonting alls! Men Anna ringde och väckte mig. Sen kom hon hem till mig. Vi åt nyss frukost men vi ska fixa oss och jag ska hoppa in i duschen. Och Anna ska få skriva ett tidsinställt inlägg om mig så får ni se senare!

Tumblr_m3zs4mgjqc1qgrboio1_500_large


Så sjukt taggad!

Åh Ison&Flle är på Gröna lund imorgon, yay! Så himla fina!

Tv

Nu blir det glass och tv!

Hej mannar!

hej, nu sitter jag i min säng, lyssnar på musik och funderar på om jag orkar göra en smörgås, soft! 
Jag stog och väntade på Anna, och då kom det fram en comviq snubbe. Som var i min ålder och så tog jag massa sånnadär han fick pengar för det. Så jag var väl snäll antar jag! mötte Anna och hennes pojkvän  i T-centralen och vi var där ett tag sen så åkte han hem. Och vi åkte liljeholmen och stanna och åt på mc donalds sen gick vi hem till Anna och kollade Spanien Krotien sen åkte jag hem.




Lämnar


Nu ska jag gå, det har tgit sån tid, har vart så jävla rastlös så jag gjort 36 andra grejer än vad jag skue göra...
Men bloggar när jag kommer hem. Vi har planerat att vi kanske ska till grönan.

TIPS


Hollister bodymist
Alla luktar verkligen jättegott. Men lte synd att  lukten försvinner, men skönt att ha i väskan så man kan ta ite när som helst! Men alla dom här gick på 3 hundralappar, vilken kap!

-



Godmorgon

Hej allihop!
Nu har jag precis kommit ut ur duschen Vaknade för cirka en timme sen. Fy har vänt på dygnet nu!
Idag ska jag in til centralen och träffa Anna och hennes pojkvän, som är även min bästis! Nu ska jag börja fixa mig!
delicious, red, summer, watermelon - inspiring picture on Favim.comI hope you choke..C U T E S E C R E T S . N E T, 2011 Rilakkuma Calendar, tumblr themes, cute tumblr themes, funny graphics, tumblr graphics, pinoy jokes, pinoy graphics, tagalog quotes, love quotes, jokes, funny pictures, tumblr layouts, pink tumblr layouts, blue tumblr l
Kategif6_large

Godnatt!

Tumblr_lvbzng2qdn1r78yrno1_500_largeMc-random-27_largeTumblr_m19de0smkn1qioac2o1_500_large


Nu blir the big bang theory!


319798_354509071289064_1759257713_n_large



Peace bro!

I brist på att göra någonting började jag städa.. Jag fick en chock när jag kolla på klockan! Trodde ínte att jag hade städat i en och en halv timme. Ville bara höra av mig och jag har inget att göra!

Varför lät jag bara dig gå

Tumblr_m5qc8b6pqm1rwynzjo1_500_large



Lucky

Lycka att lite efter jag och Anna har pratat om att vi ska ha bakdag hemma hos mig donuts och macarones ska vi göra. Så säger mamma kom ut och sätt dig i vardagsrummet så får du rabarberpaj! Fyfasiken vad gott!


Men vännen då!


AHHAHAHAHAHAHA! Min kompis la ut den på facebook för ett tag sen, och så fort människan öppna käften börja jag skratta. ÅH gud, hans dialekt. Ja, glad är jag att jag är från Stockholm!

Typical svensken


Jag tycker Typical svensken är roligare än "typical invandrare". Visst den är rolig med typical svensken är så mycket roligare den andra känns mer typ wannabe Typical svensken.
Gud vad jag kan sitta och garva åt dom här, det är typiskt min och Annas humor!

Tryck på bilderna


Högst på listan!


Bring it on!


Anna och jag kollade på denna film. Men Anna sov. Gud så grym den var! Ladda ner den direkt!
Så grym!


Hemma hos Anna

Vi kom just hem till Anna nu, vi sitter dricker te och äter smörgås, yummie! Vi har vart ute med ett par lite småfulla människor. Men sköna ju! Men bloggar imorgon. Anna tvingar mig att gå upp halv 9 imorgon buhuhu...!
Godnatt och puss!

Tumblr_m3997pwjqw1qmbt9lo1_500_largeTumblr_m5mtzny0az1rpt2juo1_500_large


-


Boel Det är min mammas namn, jag gillar det inte. För jag har alltid undrat varför jag heter hennes namn..
Diana Det tycker jag är fint. Ville döpa om mig till det när jag var typ 10.

Samla pengar till tåta


Förlåt mig att jag inte bloggade igår men det var för att jag var hemma hos Saga och vi satt på hennes terass hela natten med Simon och åt popcorn.
Nu är jag hemma hos Anna och äter tårta, fyfan vad gott! Men det var mindre bra att jag nyss spillde ut allt på min tröja, snark! Men vi hade tänkt att gå ut och köpa chips eller popcorn. BESLUTS ÅNGEST!

Where are you?

Sommaren, när hade du tänkt att komma?! Visst det är mitten på Juni men det kan ju gärna synnas. I våras sa jag att jag skulle vara riktigt brun.. Kan det bara vara jätte soligt, irriterad som fan.
Det är bara på att hoppas att den somriga sommaren kommer snart!
Tumblr_m5k6qy4syc1rt1fxko1_500_large

Simple Plan ft. Sean Paul - Summer Paradise

Väldigt somrig och skön låt. Blir bara jätte glad. Love it!

Vifta med händerna emo!

Hej allihopa!
Blir så jävla irriterad att jag inte vet vad jag ska ha på mig, mitt puder är borta, är trött och allt suger. Åh, bloggar om några timmar. Jag och Anna ska vara ute ett tag och vi ska köpa choklad. Kram!
Tumblr_l8mfe8gtje1qatasuo1_400_largeTumblr_l8mfe8gtje1qatasuo1_400_large


Skolavslutning del 2


Hem till Josefin

Åt pyttipanna hos Jossan och fick powerking för jag gillar inte mjölk! Toppen.Frida och Elli! 

Busted!

Jossan och Frida

Mashmellows!

Jagade bort killfåglar haha!

Lite mongolid, men sådär höll jag på hela jävla dagen!

Skolavslutning del 1


Jag och Anna i klassrummet!
Fina AngelicaFår mina betyg, (ångest då!)Typiskt Bano!Brenda, Frank och Leylee!
Jag och AngelicaFilip jag och Angelica. Vidrig min axel ser ut!Typiska hoppbildenHaha Angelica spöke!

Shower


Godmorgon!

Godmorgon ligger i Fridas säng nu och ska ungefär snart och åka hem och fixa mig. Och så har jag massa skolböcker som måste lämnas in idag. Haha fyfan vad konstigt det känns att gå dit då. Men jag bloggar när jag kommer hem. Så får ni se lite bilder jag har från igår. Ha en bra dag!

Bh-lös tjej

Hej nu är det sommar lov och fyfan vad det känns bra! Nu sitter vi tjejer hemma hos Frida. Vi hade tänkt att baka kladdkaka sen blir det nice på Fridas kollonilott!
Fyfan har gått bh-lös idag haha! Ni som ville veta det ;) Lägger ut bilder imorgon, kommer inte blogga så mycket idag. Men ni kommer troligen inte läsa, vi har ju förfan sommarlov. Ni som inte har det, S U C K E R S ha kul i skolan imorgon! Puss och kram!

Behöver jag säga varför?


Sommarlov


Godmorgon!

I am so excited!
Det är för fan sommarlov nu, och nu måste jag måla naglar, sätta på mig min klänning, mamma ska fläta, packa och dona! Aaah. Nu slipper vi att ha reda på allt och slippa ha panik för att man ar ett prov på g eller en läxa. FUCK THAT SHIT! Jag ska gåi mina klackar, liiite svårt kommer det bli för jag ska bära alla satans böcker! Fast funderar om jag gör det imorgon.. För det kommer inte se klokt ut! Och igår, jag köpte en vit lång känning från topshop, skit snygg på och allt. Men man kan lika gärna sätta på sig plastfolie. Man ser igenom som jag vet inte vad, jag köpte en liten topp och ett par korta leggins på Gina. Men då var det fult för man såg igenom..Puss mina fina tar bild innan jag lämnar hemmet ♥

Dress, here i come!

Inte så passande bild men det var sommar iallafall!

Godnatt!


-


Studentfest, nästa!




God dag!

Tänkte säga Godmoron men så hann det ju aldrig bli! Men hej på er, hoppas ni sovit gott, jag är ledig idag för jag serverade på niornas bal. Fick aldrig några bilder av Alee. 


Big bang theory in my ♥

Nu ska jag kolla big bang theory och lägga ifrån mig datan, kanske gör ett till inlägg inatt vi får se! 
Au_xaaccmaec5r3_large
Tumblr_m5eybs4tk91r3z7bto1_500_large
3175a5d89ce6ec378e23170dd6349109_large

Nice bro!

Hej och hå! Har precis kommit ur duschen och har på min morgonrock som jag gjort i syslöjden, haha!
Glömde såkart kameran men min kompis Alejandra ska lägga ut några, så lånar dom av henne! :) 


Niornas bal!

Nu ska jag åka till Kevin och möta upp han och Angelica. Sen ska vi slava för niorna!
Tumblr_ku6dgqhu6l1qzhl9eo1_1280_large

Peach raspberry & vanilla


Igår gick jag till centrum för att handla saker till min sallad jag skulle ta med. Och så skulle jag köpa en dricka. Så glömde jag det, men jag gick in påpressbyrån. Den låter ju jättegod! Och jag var tvungen att smaka asso jag fick typ orgasm! Den var jättegod! Alla borde testa den för det var en av dom godaste drickorna jag smakat!
Gå och köp nu!


Den 20 mars 1997 kom jag till livet. Och jag har bott i förorten Högdalen hela mitt liv, men skulle helst inte vilja bo där. Umgås inte med någon där vilket blir tråkigt så jag tillbringar min tid runt Gröndal och stan.
Jag går i en kulturskola, Blommensbergsskolan som ligger i Gröndal. Jag umgås mest med Anna och Angelica, riktigt underbara tjejer!
Jag märkte att det var väldigt svårt att skriva om sig själv, så ni kan ju kika runt här i bloggen så får ni ju ha en uppfattning. Men döm mig inte! Kram!



Ilska & irritation

Hej nu är jag jätte sur!
Jag satt vid datan och sen var jag tvungen att gå, och då kolla jag om jag har allt, matsäck, kläder smink busskort. Var i helvete är mitt busskort! Så sprang runt och leta i hela lägenheten och sen ringde jag mamma. Mammor brukar vara duktiga att hitta saker. Men mamma visste inte så hon sa att jag skulle ta min brors busskort, då gjorde jag det. Och missa bussen till liljeholmen.. Så jag fick gå till centrum och ta tunnelbanan och tvärbanan. Kommer till liljeholmen kvart över 10 (Började 10). Går och håller tummarna för att dom är kvar. Nej det var dom inte så jag åkte hem. Asso fyfan vad onödigt att ens gå från första början, jag är så jävla arg att det inte år att beskriva. Visst jätte skönt jag slipper att kolla på djur. Men får utbrott vafan ska jag göra, alla är i skolan -.-
Tumblr_m5es558cvi1r4ebhpo1_250_largeTumblr_m5es558cvi1r4ebhpo1_250_largeTumblr_m5es558cvi1r4ebhpo1_250_large

Stupid crush


-




Klassens dag


Godmorgon hörrni!
Sitter här med min kopp te och kollar på Rix morgon.  Idag har vi klassens dag och vi ska inte ens göra något kul. Vi ska till skansen och kolla på fula, äckliga, tråkiga djur, snark! Vi fick några alternativ t.ex som att hänga i Långholmen ett par timmar. Nej typ hela klassen väljer Skansen, seriöst!?
Men jag får väl göra det bästa av situationen.

Nu i starten av mitt bloggande kommer bli lite segt och inte så mycket. För min iphone har gott sönder, idiotmobil. Idag kommer jag göra några tidsinställda inlägg så ni får något att kolla på. För jag ska servera på niornas bal ikväll! Men nu ska jag äta klart min frukost och hoppa in i en dusch!

Tryck f5


Info!

Ja det där om 76 år var att jag trodde inte att det skulle ta så lång tid och jag har haft ganska mycket plugg dom senaste, men såhär hade jag tänkt att det skulle bli! Får bara försöka att jag håller det jag säger nu!

Jag hade tänkt att börja blogga på måndag, alltså 11/6. För jag har fixat designen men det är bara headern jag har kvar, jag vet hur jag vill ha den men måste bara ta lite bilder först! :) Har faktiskt inte kopplat bort blogen helt jag har faktiskt planerat lite inlägg osv.


RSS 2.0