Hej! Nu sitter jag i busshållsplatsen och missa bussen, typiskt.. Men Adam får vänta på mig idag ;) Jag blir irriterad att jag sprang i onödan kunde lika gärna gå.. Tror det var på grund av dessa egobilder jag kom försent


Hej och förlåt att jag inte har bloggat idag. Men har faktiskt inte haft tid. Väntade på Adam på morgonen i år och dagar. Sen kom vi till skolan och hade typ OS. Kasta stövel, spotta godisgroda osv. Sen gick jag och Anna hem till mig. Och vi åt sen somna jag för jag var otroligt trött! Sen vakna jag och vi åkte till hennes match, det blev oavgjort om någon ville veta. Så nu kom vi hem och åt. Och jag vill duscha, känner mig äcklig.


Peach Mango!

Hooooola amigos! Nu sitter jag med mamma i soffan och vi kollar på bigbang theory, det är verkligen min humor! Och så dricker jag ett av dem godaste téerna som finns. Men snart ska väl jag sova. Jag har ju trots allt skola nu..


Black & Orange

Jeans Dr Denim  Topp Saint tropez Skor Jeffrey Cambelle Väska Balenciaga Jacka Jofama by Kenza Smycken Topshop

Gott på bussresan

Hej!
Nu sitter jag på bussen påväg hem, ska äta tacos! Har precis köpt en pucko från en selecta automat, åh jag älskar pucko! Och jag älskar när det regnar när jag sitter på bussen, men inte lika mysigt när man går av..! Lite random facts sådär!


Back to school!

Nu är första skoldagen avklarad, Skönt ändå! Missade bussen, men pappa skjutsa mig som tur var. När jag kom till skolan så uppträdde våra lärare. Dom gjorde om "dansa pausa" till "Plugga pausa" och "flytta på dig" till något "det klarnar klarnar upp, och det regnar regnar ner. Men nu sitter jag vid vattnet med Anna , Angelica och Kevin.


Godmorgon!

Godmorgon vänner!
Har precis druckit varm choklad med en ost&skinksmörgås, gott! 
Nu sitter jag och ska snart sminka mig och platta håret.
Igår kväll så gjorde jag väl som dom flesta tjejer. Duschade, målade naglarna, läste tidning och hade det jävligt soft! Tror jag satt i det där badkaret i en och en halv / två timmar säkert haha!
Gud vad jag låter positiv till allting, skolan börjar idag. Nationella, gymnasier osv. Jag bör inte vara så glad..!

 
 
 
 
 
 
 

@instagram


Aloha!

Tumblr_m3knbs2w5j1rnkmdfo1_500_largeDet var ett tag sen hörni! 
Min kameraladdare har vart borta, har haft en mobil som är gammal, tycker det är jobbigt att blogga på ett sommarlov, har inte varit hemma så mycket nu i sommar, jag har inte haft ork eller lust till det heller.

Jag har fått en ny telefon, tyvärr är kameraladdaren inte funnen, sommarlovet är tyvärr över, nu ska jag vara hemma för det mesta, nu börjar jag bli taggad på att blogga!



Jag är dum

Hej! Åååh. Liiiiiiiite senare :$


RSS 2.0