Tvättstugan


Godmorgon

Tjena tjena! Nu sitter jag i badet och har ätit upp min frukost, vi får se om jag hinner läsa. För jag måste tvätta, själv, i min läskiga tvättstuga.... Gråter inombords..


Min dag

Förlåt att uppdateringen är sämst,men så är det ibland.

Igår så vakna jag upp hemma hos Fabian,men åt frukost och sedan gick till Anna. Eller ja, snarare powerwalka. För jag var tvungen att låna smink av henne. Sedan åkte jag till Alvik, för att möta upp Angelica och Josephine. Så vi åkte till Jossan, där åt vi och kolla på tv. Och ja det tog ju sin stund. Så sen åkte jag med Anna och träffade Christoffer och Max. Sen kolla vi på film och somna...

Idag har jag varit inte så glad,speciellt inte på morgonen,ville typ döda någon. Sen gick vi och mötte Adam för han skulle äta på palmyra sen gick vi hem till han och Anna och han spelade spel och jag höll på att somna sen gick vi till gården, sen åkte jag hem! 


At Fabians house

Nu sitter jag hemma hos Fabbe med Theo och självklart Fabian. Men bloggar mycket mer imorgon. Och senare ikväll för jag kommer säkert vara uttråkad eller nåt. Xoxo


Hej kompis!

Hey! Nu sitter vi på bussen på g till skärholmen och vi ska hem och väcka våran vän Danilo. Ville bara uppdatera lite! Puss.


Sleepover

Nu sitter dessa tre söta människor i min soffa. Vi har varit ute idag och bara softat galet. Nu ska vi kolla på 8 mile.Skit grym film. Puss

J


Hörs senare!


Grattis!

Grattis min fina broder! 
Nu när du får ditt körkort så kan du köra mig till skolan, och nu när du är 18 år kan du flytta hemifrån så jag får ditt rum som walk-in-closet. Skämt och sido.
 
Vi bråkar, vi pratar inte alltid, vi skämtar och slåss men syskon ska väl vara så antar jag. Kommer ihåg när vi var små och du alltid skyddade mig, ibland för mycket. Men kommer verkligen ihåg hur stolt jag var att du var min bror, det är jag nu med. Hoppas den här dagen blir den bästa i ditt liv. Jag ville bara säga att du betyder mycket för mig!
 

Anna

 
Godmorgon, eller ska man säga goddag kanske! Vi är så sjukt sega, det är helt sjukt. Den här morgonen har vi kollat på monsters inc och sjungit för min bror som fyller år. Men nu ska vi fixa oss vi hörs!

min dag

TumblrTimeline PhotosFotos del muroPretend 2 Love Me
 
 
w

2 bilder


Vadå stel?

 

Kärlek till mitt skal


On my way home!

Nu är jag påväg hem! Bloggar inom en timme!


Godmorgon!

Godmorgon vänner!
Jag skulle bara vilja berätta hur dåligt jag sov inatt, min rygg kommer säkert gå av inom några sekunder. Åhh ont är inte kul. Idag ska inte jag göra något speciellt förutom att jag ska köpa byxor och subway, lägger upp bilder senare. Men ska duscha nu, puss!

Godnatt

Tumblr_mcf0g29jhb1qkwfvso1_500_large
 

Just like everyone else


Summer

Bild från skolavslutningen
Jag är hemma nu och denna dag har gått till att jobbat, varit ute, frysit och vara på gården. Den här dagen har gått så snabbt, helt sjukt! Men när jag och Anna kom ut från våran prao ser vi att våra killkompisar sitter utanför och väntar på oss, cute! Sen så åkte vi hem till Anna och vi åt pasta och köttfärssås. Hon tyckte det var konstigt att jag hade lite smör på pastan, sjuka människa! Men sen gick vi till gården och chilla där. Tog hand lite om Johanna som var lite ledsen, så försökte göra henne på gott humör. Sen så var jag tvungen och gå. Så Vilmer gjorde mig sällskap till Liljeholmen sen sprang jag på tunnelbanan. När jag precis satte mig bad Sabina mig att ringa upp henne så gjorde det, och efter ett tag vill Angelica att jag skulle ringa henne. Så vi prata 3 i ett samtal, älskar det! Men sedan kom jag hem och nu sitter jag och dricker te.

New day

Tumblr_m6oo50xzs71rxo0roo1_500_large
Tumblr_m4urdx4guw1qzmmfco1_500_large
Eq6l4kxilae_large
Yb9zqcvskaq_large
Bilderna är från weheartit

Godmorgon sockertoppar!
Nu har jag och Anna duschat och nu ska vi klä på oss sen äta. Sedan ska vi väl sminka oss och fixa sig som dom flesta tjejer gör innan dom ska gå ut. Sedan ska vi åka till Liljeholmen och börja jobba. Om dagarna blir det inte så mycket mobilen, alltså inget bloggande. Eftersom vi får inte hålla på med dom under jobbtimmarna
 

Godnattkramar!


Te, smörgås och annat gott!

Kassa mobilbilder men nu sitter jag och Anna och äter allt detta, yummie! 
Efter praon så träffade jag några killkompisar medans Anna var på träning. Så jag och alla coola grabbar gick till gården. Vi gick i en sån ful, äcklig, meningslös och en helt idiotisk backe. Jag brände mig brännässlor, aj! Plus höll på att ramla ner och halvt dö. Men nu ska vi kolla på film eller något!


Lunch!


Godmorgon!

Godmorgon!
Den här morgonen har jag seriöst varit en zombie, jätte trött. Och i vanliga fall är jag ganska morgonpigg! Så lyckas alltid bli förvånad när jag är trött på mornarna. Just sitter jag och äter frukost, crunchy med mjölk och ett glas oboy för den som är intresserad!

Igår började jag praoa. Och det är skönt att Anna praoar precis brevid! Så man slipper äta ensam eller något liknande. Börjar 10 varend dag, så det är skönt! Ska börja sminka mig och fixa mitt hår, ha en bra dag!

Press F5!

Nu ska jag verkligen försöka att blogga så mycket som jag kan. Okej, så börjar varenda blogg som startas. Men jag har faktiskt planerat, jag har gjort olika collage så döda texter blir roliga inlägg. Så jag har faktiskt tänkt på er som faktiskt är med fortfarande! Ni som int ser min nya design, uppdatera sidan genom att trycka F5.

Hej hatare! Jag ska inte be er trycka bort denna sida och be er att inte skriva massa elaka saker. Fine, gör det ! Ni får dömma, det är klart man måste ibland. Men det bästa är ju att jag vet att jag är en bra människa!



RSS 2.0