Reparation


Bild från hösten 2011

Nu tror ni säkert att jag har dött eller något. Men nej, jag lever! Jag får faktiskt panik på mig själv, fattar inte att jag inte får ihop strukturen. Men appen lägger inte ut vissa inlägg, och min kameraladdare är fortfarande borta!
Men nu håller jag på att tänka, göra en ny design och så vidare! Så snart dudes!

Inlägg som inte kom upp..

Idag vakna jag och gjorde frukost till oss. Och sedan åkte vi till skolan och vi slutade efter svensk/engelskan. Fattar ni hur överlyckliga vi var! Slöjden och ekv:n försvann! Så nice. Så jag och Anki åkte till gärdet. Till Josephines skola och vi träffa henne och några kompisar. Och nu ska vi till Södertälje haha!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3102954/images/2012/pic_5048d080ddf2b34485000474.jpg" class="image">


Myyyyys!


Amerikansk fotboll

Hey dudes! Nu sitter jag, Angelica, Anna och Kevin och kollar på mina kompisars . Ville bara uppdatera lite! Pussss

 


Tidigare inlägg!

Godmorgon, hoppas ni sovit bra! Jag har faktiskt sovit helt okej!
Hann tyvärr inte uppdatera när vi vaknade. Men är i skolan nu, vi kollar på en film om August Strindberg, skitkul, jätteroligt........ Pussss!


Fika!

Jag bara älskar att impulsfika!
Nu tog jag och Angelica en fika i liljeholmen! Senare ska vi kolla på Annas fotbollsmatch och heja på. Vi ger lycka, hon har vunnit alla matcher vi har varit där! Turgummor som vi är!


Goodmorning

Godmorgon!
Nu sitter jag och har precis ätit frukost, intressant va? Nej men faktiskt ville jag bara höra av mig. Nu ska vi fixa oss!


Smile !

Hej! Förlåt att jag inte uppdaterat, men så kan det gå.. Det är lite svårt när jag inte har det som vana. Men får försöka banka vätt i min hjärna nu!

Nu ligger jag på soffan med Angelica och kollar på navy CIS. Vi har lånat hennes systers lägenhet, så vi två har en lägenhet i en vecka. Men jag hade faktiskt tänkt att duscha nu.
Så vi hörs imorgon vänner!


RSS 2.0