OBS!


Hej alla coola människor!
Jag hade tänkt att fixa till det fint och bra på den här bloggen! Men lugn, det är inte typ 76 år jag ska vara borta. Det är typ bara denhär veckan. Så jag hinner ta lite bilder, planera och designa. Sen är eran lilla Elli tillbaka! ♥


Sallad ♥ Elli = Sant!


Sallad ♥ 

Anna och våran goda sallad!

Hahaha, fråga inte!

Mat-orgasm



Klippt mig jättekoooort, varföörrr!?!?

Got'cha! ;)

Hej vi har nyss gjort och ätit sallad, har ätit sallad till middag 2 dagar i rad! Skulle kunna leva på det, seriously!
Yummie! Jag sover hos Anna ikväll, det blir trevligt antar jag! Anna och jag är så jävla bra! Puss och kram!

luffar runt


luffar runt


blabla


Godmorgon, slog nyss i en jävla hylla, mäh.. Inatt var jag helt cp mot Anna när hon skulle sova... Men var lite speedad.. Blabla i have a boring life och inget att skriva om.. Men idag har jag faktiskt inget panerat. Men vi hörs puss!



Q/A



Svar:
Hej Josefin! Jag förstog inte vilken du menar, om det var Meybellines nya kollektion FIT me eller Dream matte mousse. Men då kan jag skriva om båda! 

FIT me!:
Jag har faktiskt inte prövat den än. Men det som är bra med den nya kollektionen är att det finns jätte många nyanser. Alltså blir det inte detdär jobbiga läget när man t.ex väljer mellan en som är typ vit som ett lik eller en så att man får rand.. Men hon i affären sa att den täcker bra. Antingen var det bara för att sälja eller så funkar det,kan skriva det när jag prövar den!


Dream matte mousse: Den har jag faktiskt köpt länge, några år haha! Den täcker väldigt bra! Inte för jag har värsta grov-ackne. Men den är jätte bra tycker jag. Och man ser naturlig ut! Den är verkligen ett stort tips!

Hiss&Diss


Folk som förändras,  visst det är klart man förändras lite. Man kan inte vara samma hela livet, det förstår jag också. Men folk som förändras till något sämre och börjar bete sig illa mot folk, fått jätte mycket luft och blivit allmänt konstig. Dom ligger ju på disslistan, no matter what !

Att det blev dåligt väder idag, imorse. Eller typ 3 så var det helt OK, så tog på mig min jeansjacka sen blev det ju jätte kallt, och hade bara ett linne på mig under jackan. Och det regnade... Diss på dåligt väder...

Fyller år om 10 dagar, känner mig som ett litet barn men det tråkiga är att jag bara önskar mig typ 2 grejer och vet att jag får dom...  Pengar och navelpiercing :)

Kebabchipsen från OLW. Dom är jättegoda tycker jag! Haha vet att det är lite chubbie att hissa chips men hade inget att skriva och äter det nu. Plus dom är goda!  :)


Detta fält måste fyllas i


Godmoron mina vänner! Jag har precis ätit min frukost och Angelica väckte mig för en timme sen, mäh!

Lite bilder från dagen!


Hai göörlfränd!
Oh me!

Lite crazy sådär.

Finisar!


Hej! Nu sitter vi hemma hos Anna och äåter tortillachips haha! Standard. Men idag har det vart en skit tråkig dag och jag har typ vart irriterad på allting... Och en kille som är helt dum i huvudet (han vet att jag tycker det), kommer och sätter sig vid mitt och en annan killes bord. Han borde ju tänka med något annat än hjärnan.. Och andra grejer. Sen har jag kommit på att mina helger suger... Det är ju typ en börda. Vill ni veta en hemlis Anna sa jag skulle skriva? Hon bajsar nu.

School now!



Friday morning!


Godmorgon allihopa! Åt en äggsmörgås nu på morgonen, håller på att spricka jag blev jätte mätt på bara en... Jag råka ta min medecin innan frukosten...  Men nu ska jag fixa mig, puss! ♥

Kony 2012


Jag såg att några på facebook la ut den, men jag sket faktiskt i och kolla på den.. Så visade min lärare oss den idag i skolan.. Och jag fick typ skuldkänslor att jag inte kolla på den innan! Gud vad hemskt att det finns barn i 4-5 års ålder som går runt i Uganda och är skiträdda för att bli kidnappa dom och göra sjuka grejer med dom. Här i Sverige är barn i 4-5 års ålder att det finns spöken under sängen..

New


Sunsilk hairmask - Matdax
Cleansing Wipes - KICKS
Dream matte mousse - KICKS
FIT me! -  KICKS
Foundationkudde - KICKS
Nagellacken - Matdax(haha!)

Eyyy, lets go!

Ha en bra dag!




7 Mars!


Ajajajaj, min rygg! Jag har legat jättekonstigt inatt.. Och jag har smått panik för min hårinpackning är slut, och igår skulle jag langa "Hårinpackning ala Elli" och ja.. Man kan ju säga att mitt hår glänser skitmycket och detär inte ens snyggt för dt sr typ fettigt ut har duschat så tror att det blir bra, annars duschar jag väl igen♥


Bloggar mer imorgon!

Är för trött för att ens göra något...

Tacokväll I Torsdags!

 


Tacos!

Alee skitfin!

Jag är duktig!

Mirijam & Sofia!

Angelica kollade på en bögblogg!

Klicka här

Mondays sucks.

Img1462948622_large_185791656_large
Tumblr_lyw62i70a71r7cp45o1_500_large
Måndagar.. Dom är dåliga, men efter ett lov är dom ju riktigt jävla hemska...
Tänkte lägga upp bilder so jag tog, men så alltid ska sladden vara borta på morgonen. Sen hittar jag alltid den när jag kommer hem... Men ja, tänkte äta klart frukosten. Glöm inte det hörni, det är det viktigaste målet! ♥


Promise you guys!

Jag bloggar imorgon mer!

work out!

X_a94d3d21_large
Åh var i Hornstull och tränade på friskis och svettis. Skulle göra i grupp asso ett pass. Men vi tog gymmet istället. Och jag sprang som en galning på löpbanden.. Förlåt att jag inte bloggat.. Men mitt internet på mobilen har blivit jätteknäppt, nu ska jag hoppa in i duschen puss!♥


Irriterad. GHA!



This moment..


Fjortisfest


Nej det gillar jag inte faktiskt... Asso det är säkert roligt och sådär men asso snälla.. Nej! Och sen blir facebook helt bombat av evenemang och olika människor ba;"tagga the sense!"

.

Tumblr_m0aabnrwuq1rqm1mpo1_500_large


Godnatt buddies!

Tumblr_lzz5osa9or1qb9pa3o1_500_large

Nu blir det Jersey shore!


På gården!

Hej vänner! Idag har jag och Anna varit i stan och hon har köpt lite grejer och biljätter till the sense.Nu sitter jag på gården och äter popcorn . Alltså... Vi kommer rulla hem.. :(

Godmorgon!


Hahaha, freak..

Hejhallå! Nu sitter jag med lite kvarglömda sminkrester kvar och väntar på att Anna snart är klar med duschen så jag kan hoppa in och bli fräsh!

Kvällsmål.

Nu är vi hemma hos Anna och vi ska ladda ner film och äta lite! Kram!

@tvären

Nu sitter jag och Anna på tvärbanan vi har tågluffat haha! Inget liv typ,, Men vi har haft jättekul vi blev jätte hype på pendeltåget och nu jättetrötta :( Men vi hörs senare puss!

!?!#!=@


TODAY!

Jag och några till ska hem till Alejandra ikväll! Så snart ska vi mötas för att handla allt som vi behöver. Sen kanske jag sover hos Anna v får se puss!



Godemorgon i denna sal.


1103684-11-1330256802986_large
Tumblr_lxoab3dnz31qkmc0so1_500_large
HAHAHA! JAG DÖÖÖR!

Godmorgon allihopa! Drömde en jätte konstig dröm, lite handlade om en iallafall föridetta bloggläsare!
Skit weird.. Jag har sovit 2 nätter i rad på mitt överkast och sen har jag en filt.. Bara för jag har somnat runt 5-6 dom senaste dagarna så är jag för lat för att börja stöka med det... Ett plus finns ju! Slipper bädda dagen efter ;)
Nu ska jag kolla på jersey shore!

RSS 2.0