2 dagar om blogg.

Ellia. Det är inte värsta förklaringen sådär. Men det är för jag heter ju Elinor Åkersten. Men kallas för Elli och å ä ö kan man ju inte ha på webbadresser så heltenkel ellia.

Sofi FahrmanFrida FahrmanThilda Nikolaou Alva Frostander
Anna Foss Angelica Niklasson Paulina Fahlström Nike Grotelüschen

2 dagar.


Våren är här!
Asso jag gick ut och inte frös, inte ens lite!

Jag ska antingen bo i NewYork, ha ett hus där eller ha det som ett resmål som jag ofta åker till! Jag dör lite. Tänk perfekt för mig och bo på Ellis Island!

sämst.

Bloggar ikväll MASSOR!

.

Godmorgon söta människor där ute!
Asso jag är ledsen att uppdateringen suger.. Men ska försöka bättra mig, men det blir svårt och blogga om man knappt gör något om dagarna. Det är liksom tråkigt att både skriva och läsa.. :( Men jag och Angelica ska försöka hitta på något idag! Så vi hörs!

Sportlov!

Hej, nu är jag hemma hos Angelica. Vi ska bara ha typ  filmkväll, alltså. Sportlov, hur nice? Aaas nice!
Asso åh, bloggtorka -.-

Romme!






.


Små köttbullar

Asso jätte glad! Nu sitter vi på bussen påväg till Romme! Jag blir jätte åksjuk nu så måste lägga ner...

Små köttbullar

Asso jätte glad! Nu sitter vi på bussen påväg till Romme! Jag blir jätte åksjuk nu så måste lägga ner...

Sleepover

Mitt är risifrutti, vindruvor, tuggummi och powerade. Yummie! Sover hos Anna för vi ska till Romme imorgon med skolan. Förlåt för dålig uppdatering men min mobil inte har batteri när min mobil handikappad.. Och sen duscha vi när vi kom hem. Men puss vi ska kolla tv nu!

Hemma hos Anna, igen.

Sture P!

Sexiga tjejer!


Godmorgon!


Nu sitter ja och kollar på the voice, synd att Josefine Crafoord slutat för hon är ju grym! Så nu står Frida Fahrman där, ja gillar henne, hennes blogg är också rolig att läsa! Men nu tjejer och killar ska jag börja fixa mig!

Ungefär godnatt


Bästa reklamen som exicterar.


.

Just nu så ska jag kolla på bigbrother med mamma och vi ska äta Semla. Åh gud så gott! Sen ska jag göra lite "skyltar" till Annas blogg. Så det blir väl nice, sen ska jag också blogga, göra lite tidsinställda och så. För idag sög min uppdatering, och jättetråkig var den, totally suck!

Fanny Wikström


En sån himla söt tjej! Kolla in hennes fina blogg genom att klicka på bilden!


BuZzZen

Nu sitter jag på bussen påväg hem. Så tråkigt och man vill inte somna häller.. Även fast jag gjort deht ett par gåer..Heheh . Och ångesten att när jag kommer hem ska jag städa. Boring.. Men bloggar när jag är klar.

Går ifrån Anna nu.


Semmeldagen!

Godmorgon, idag är det Semeldagen!
Är det verkligen så gott.. Äter bara lite av en semla och omman köper då är det ju typ 84 kilo grädde så man spyr.. Dom borde typ ha en dag för sushi.. Åh gud va gott!

Update:


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.


Först tyckte jag denna låt var det sämsta låt som gjorts, ungefär så var det. Men igår upptäckte jag att den är ju sjukt grym! Den är totally fastklistrad i min hjärna... Sjukt grym ju!

Diss gånger tusen

Ombre det är något jag verkligen är jättefult.. En fet utväxt. Det finns typ ingen som kan vara fin i det.. OCh speciellt dom som man verkligen ser övergången.. Finare när det tonas lite mer diskret..
Men det är vansinnigt fult!

Dag 4 - Dina kompisar

Har många men väljer ut som som jag står/Stått nära med!

Även fast alla inte är lika nära nu..

Vi är Sveriges, coolaste brudar.

Ojojoj, är hemma hos Anna nu, men när jag kommer hem blir det uppdatering!

Gick inte så bra...


Skulle skriva vad jag tyckte om alla. Men har inte fått så mycket uppfattning faktiskt..I första programmet brukar alltid vara ganska tråkigt, min åsikt..Men nu ska jag fixa mig, kolla på TV och dricka te!


Finn ett fel!

Missa inte bigbrother klockan 21.00 på kanal11!


Dag 3 – Fem saker ni inte visste om mig

Mitt hår är inte fägat. Naturligt blond!
Läser typ aldrig bloggar, vilket är synd.
Jag har panik för jag inte har en aning om vilken linje jag vill gå. Även fast det typ är mer än 1 år att välja..
Jag är kär.
Jag dricker bara klövermjölk eller favoritmjölk

3 bilder

Målat naglarna i en beige färg, natuligt!
Bulle är gott.
En döing!

on my way home.

sitter på bussen påväg hem. Snart blir det uppdatering, promise you!

Söndagar är tråkiga.

Åh jag skrev ett inlägg så raderades det.. Morr. Men vi har hunnit ätit tårta,spelat kort, sminkat mig och lyssnat på musik. Men ska ta lite bilder på min "roliga" Söndag.. Puss!

Filmdags!



Trevlig kväll! Hoppas ni också hade det. Fast det har ändå vart en tråkig Lördag.. Men nu ska jag hoppa i mina mysbyxor så ska vi kolla på skräckfilmen one missed call, sevärd! Så imorgon får ni lite mer uppdatering! Puss&kram♥


Dag 2 – Min första kärlek



Den var ju ganska hemsk när jag tänker efter..
Han hette Joakim. Och vi var typ 3 till 4 år.. Men vi hade kul. När vi var hemma hos han så lekte vi med bilar och hemma hos mig så var det dockor och barbie kommer ihåg.. Och vi hade alltid kul!

Sen en dag när jag kommer hem till han så bara dissar han mig, totalt. För vad? Jo, ett jävla gameboy! Så  ja blev jag ledsen och gick hem. Böt kontakten och ville aldrig mer prata med han. Sen böja han i min klass i fyran, kommer ihåg att jag tyckte det var jättepinsamt..


En bild.




Hej på er, nu är jag hemma hos Angelica och hon ligger i badet. Det kommer bilder på vad vi gör sen, hittar inte hennes sladd.. Och jag blev jätteglad över att statestiken höjts! Love♥


Mitt ena ögonbryn är fint.


Idag blir antagligen chilldag! Mamma fyller år men hon ska inte göra något stort av det.. Hon fick presenten, så hon blir nöjd. Men ska sova hos Angelica ikväll. Vi får se hur dagen kommer. Men nu ska väl vi börja röra oss någonstans! Det blev en lyckad kväll igår btw! Vi höres


Kiss you goodnight!


Home sweet home!

Nu kom vi hem, pappa skulle hämta oss klockan 1 men det var iskallt och vi gick ut med massa osv. Orkar inte skriva en massa nu, men nu ska jag och Angelica kolla film! Vi hörs inatt eller imorgon! Kram.
Finis!
Haha vackra...
Hahahaha!
Det får räcka!

Dag 1 – Presentera mig själv

Nejmen hejsan! Jag heter Elinor, men ni kan gärna kala mig Elli. Den 20 mars 1997 kom jag till livet. Alltså är 14 snart 15. Det blir väl nice antar jag! Jag bor i Högdalen, en förort i Stockholm. Går i skola vid Liljeholmen och mina allra närmaste vänner är Anna & Angelica. Jag kan bjuda på mig själv, oftast. Min humor förstår typ ingen.. Lite tragiskt men så är det! Vet inte riktigt hur jag mer ska presentera, ni får väl kika och få en uppfattning!
Men din uppfattning kanske inte alltid stämmer!

Bilder från i höstas!


Fina jävlar.


Nu sitter vi hemma hos Anna ska börja städa så vi kan så det är fint när vi firar henne!

Känns som jag gör typ små tråkiga inlägg bara för att uppdatera. För det finns verkligen ingenting att skriva om just nu haha! Nu ska jag äta bullar och vindruvor :)

 


Narnia?

Bild från imorse. Hemma hos kevin nu. Vi har varit i skolan.. Det var väl helt okej nice antar jag. Vi hade två och en halv timmes lektion, mindre bra. Det blir en jätte bra kväll! :) Försöker uppdatera när jag kan.

Chad Michael Murray!


Friday morning!

Nu går jag ut i ett par jeans från H&M, en söt topp från H&M, jacka från hollister och en väska från accent. Och för en gångs skull gick det hyfsat fort och torka mitt hår! Det brukar typ ta 2 timmar... Men ska göra ett tidsintställt så ni får lite att läsa om kommer inte ha så mycket tid att blogga ikväll...!

Nystart..

...både på dagen och på bloggen...!
Ny design som ni ser, om ni inte gör det uppdatera sidan så får ni nog se! Men jag kommer nog fixa med designen lite mer på söndag. 
Inatt sov jag sjukt dåligt, det är som en närv i ryggen som har klämts.. Skitont! Men nu äter jag frukost, te och en riskaka! Så jävla skönt, jag börjar 9.20 så lite tid finns över och göra annat! Och ingen jädra stress hit och dit!
Idag tror jag det kommer bli en grym dag! Vi ska fira Anna och Helen. Och vi ska äta gott,dricka och ha det så himla bra! Men ska hoppa in i duschen, sminka mig, borsta tänderna. Ja ni förstår nog vad jag ska göra!

Skärp dig!

Asso min uppdatering har blivit den dåligaste av alla... Så jag tänkte fixa det inom kort. Antingen imorgon eller nästa helg!Så då kommer det bli såhär:

Ny design: Det är faktiskt mycket roligare att ha en fin design (Inte för min är ful). Men jag tröttnar jätte lätt och sådär. Så ska försöka göra nya designer ganska ofta.

Ca 7 inlägg per dag Så ni får något att läsa om. Att min blogg blir bra. Haha patetiskt det lät..!

Tidsinställda inläg t.ex om jag vet att  jag inte kommer vara hemma eller så. Eller när jag är i skolan. Så gör jag några tidställda så det blir bra uppdatering

Inte tråkiga inlägg menar jag då typ. " Hej jag har inget och säga hejdå". Så bloggar liksom om roliga, intressanta saker och så.

SÅ nu är det bara jag som måste skärpa mig!


Ledsen för ingen uppdatering. Förbättras!

Tumblr_lhd6bqd14d1qzv4h0o1_1280_large

En blogg om Angelica eller?


Men den här bilden. Asso fin!!?
MEn idag har typ vart en riktig tråkdag.. Vi har inte gjort något typ.. Vi var i liljeholmen och gick runt... Haha! Asso nu måste jag ju klaga lite.. Mitt liv suger haha! Jag dör.... Vi var i gröndal och köpte dipp och grönsaker!
Och kylan! Asso funderar verkligen på om jag typ bor i Allaska..

RussinRumpa.


Hej nu är vi hemma hos Angelica! Vi ska till stan och gå runt antagligen. Inatt somna jag och Anna runt 5... Asso sen 4 låg vi och skratta åt ingenting.. Angelica blev sur haha! Men aja, vi somna tillslut! MEn bloggar när jag kommer hem puss!

My day

Hej! Åh denna dag blev bästa! Fick lite mer socialt liv! Först var jag i skolan, det var NO fast på en mattelektion. Den blev rätt kaos, alla prata bort lektionwen.. Sen vänta jag i typ i 40 minuter i skolan för Angelica och Anna skulle sluta. Sen när dom sluta blev det ett matstopp för Ankii och Sabina. Så vi åt på donken.. Sen åkte vi till skärholmen och gick runt i affärer och lite så. Sen gick åkte vi till Heron city och gick runt lite här och där. Köpte snacks osvosv. Sen så gick vi in i bion och väntade. Fiulmen var bra. Men alltid så är trailern mycket roligare än själva filmen. Men det är rolig och så! Sen när bion var slut fick vi biosalongen att applådera. Sen var det 2 mongolider som börja dansa skitgullig haha! Sen prata vi engelska från Liljeholmen hem till Anna och lite efter. Typ i 1 och en halv timme. Haha måste verkligen träna mitt uttal... Sen drack vi te jätte mysigt!

Skärholmen jaooo.

Asso vafan? Mina fötter ser gigantiska ut..

Vi är vackra.

Vi är fortfarande vackra.

Angelica! Profilbild, asso nu!

Haha! Töntar!

Vi delade på detta!

Redbullgodis som är missbildad.

Soft.

Standard att ligga ner!

Skitgott te!

Nu blir det apbuzz!

Bussen


Nu ska jag bara äta lunch in i det sista sen blir det Matte i en timme!


Klädsel


Skjorta HOLLISTER | Byxor INGENANING |
(Väska ACCENT Skor SKOPUNKTEN jacka HOLLISTER)

2 drycker 1 smörgås

Godmorgon mina fina!
Idag skabli en jättebra dag. Älskar när jag har en sån inställning.. Men detkänns att allt är perfekt då... Utegångsförbud slutar, freedome! Så idag kan ni ju läsa lite vad jag ska göra lite längre ner!

.


Nu ska jag snart gå och lägga mig!

 


Nu:


-.-

HAha, åååh. Hatar när jag ska städa det blir aldrig gjort så nu måste jag verkligen ta tag i det! Så jag börjar med att stänga av datan så inte facebook distraherar mig eller något..
405433_2539639574305_1353145946_31972264_519952476_n_large
Typ dethär med städa. Och plugga..!

Svar på tal



Hej du! Det var faktiskt väldigt onödigt att kommentera med anonymt namn.. Jag skulle förstå om du hade skrivit något elakt. Men ändå inte, man ska kunna stå för det man säger bakom skärmen.
Jaaa, har haft ganska sårt i skolan och nu gjorde vi en utredning på ADHD och fick svar och det visade att jag hade det.. Blev faktiskt rätt förvånad, var mer inställd på typ ADD eller ingentingmen bara allmänt svårt att koncentrera mig. Så lite förvånad blev jag. Kram!

Pretty nice day tomorrow ? :


Börjar klockan halv 1 men ska möta Angelica vid typ halv 12 sen så ska vi gå till skolan. Sen ska jag ha en lektion sen vänta tills Angelica och Annas lektion slutar. Sen bär det av till heron och se En gång i phuket
Den värkar kul! Tar med mig kameran


Update:

Hey guys! Nu sitter jag och kollar på Victoria secret fashion show 2011.. Alltså undrar hur många gånger jag har kollat på det och typ bara dött en stund... Miranda & Candice är 2 av mina favoriter! Men allaär så himla vackra.. Bästa delen är när Nicki Minaj sjunger. Asso det är så grymt, färger glädje och inte tala om sista gången dom går ut sitter med det HÄR léendet!


Länkyte med Alva Frostander


Åhh gud hennes utséende, hennes hår..Haha våran typ hatkärlek.. Haha! Mn hon är en cool tjej. 
Checka in här vettja!

Städa IGEN..

Åhhorkarej

SO

Hej allihopa! Sitter på SO:n nu. Men glömde säga att jag ska få resultat av en ut redning idag. Så pappa kommer och hämtar mig klockan 1. Wehooo! HAHAHA ser ut som en uppstoppad anka...

P a n i k

Godmorgon! Jag får typ panik att ni bara fick läsa 3 små inlägg. Men på Måndag uppdaterar jag denna blogg. Massa nya inlägg och iventuellt ny design! Paulinas var jättefin. Men jag tröttnar jättefort på designer!
Nu måste jag sminka mig, fort som satan. Sen ringa Adam!

Nyduschad!


Nyduschadoch fräsh! Ska börja fixa mig, kolla på film så jag somnar! Måste få sömn! Somnat sent varje natt denhär veckan...


Riktig kvinna.

Jag ska städa mitt rum, asso kommer göra det mycket nu. Vi ska möblera om och sådär. Sen ska jag laga mat till familjen. Idag hade vi hemkunskap och vi laga kycklingsoppa med nudlar och bröd, det var så jävla gott så var tvungen att ta med mig ett extra recept ! Och sen ska jag plugga till matteprov, AAAH!

If you snooze, you lose.

Åh tror inte jag har legat och snoozat hela morgonen, först 5 sen 6,7,8. Fyfan vad skönt!
Börjar halv 10, rätt soft.Asso min dröm haha! Den var rätt sjuk. Drömde att ja satt i någon jävla backe Sen kommer några kompisar till mitt ex och börjar åka på mig och jag vände jag ryggen till,och då gjorde en av dom waterfall braid på mig, hahaha!

Wake up with a smile.


Nu ska jag kolla å stylisterna, blev inte av förrut!


RSS 2.0